Verzenden & Bezorgen

Verzenden & bezorgen

Alles uit voorraad

Wij doen er alles aan om een zo hoog mogelijke score te halen op next day delivery van ons standaard assortiment.

Dagelijks geleverd

Bestellingen die ons op werkdagen voor 17:30 uur bereiken worden door PostNL de volgende werkdag voor 11:00 uur geleverd. Dit is een richttijd die bijna altijd wordt gehaald. Het is echter geen gegarandeerd tijdstip.

Als de waarde van je bestelling hoger is dan € 200,00 (excl. BTW) dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Voor kleinere bestellingen zijn de kosten voor handling en verzending € 16,50.

Zaterdaglevering

Op speciaal verzoek levert DHL ook op zaterdag. De toeslag hiervoor bedraag altijd € 5,00 ongeacht de totale hoogte van je bestelling. De optie voor zaterdaglevering kan geselecteerd worden in het kassa-scherm van de webshop.

Spoedlevering

Heb je met spoed materiaal nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice. We kunnen dan tegen een vergoeding een koerier laten rijden.

Afhalen

Het is altijd mogelijk om tijdens kantooruren bestellingen af te halen op ons adres Straatweg 1B in Deventer. Je kan al vooraf je bestelling invullen in de webshop, en in het kassa-scherm de optie Afhalen selecteren. Het is wel verstandig te wachten met op pad gaan tot je van onze klantenservice een bevestiging van de verwerking van je bestelling hebt ontvangen.